Pro zmrzlinové stroje
Dezinfekční prostředek k dezinfekci povrchů, pracovních ploch, ovzduší, nástrojů, laboratorního skla, kojeneckých lahví, chladících a sanitárních zařízení ve stravovacích...
Bezoplachový a rychlé schnoucí dezinfekční a čisticí prostředek. Produkt připraven k přímému použití. Rychlý účinek: biocidní účinnost (2 minuty v mléčném sektoru/5 minut v...
Alkoholová dezinfekce na ruce v tekuté podobě. Je použitelná zejména ve zdravotnické praxi, při epidemiologicky závažných činnostech. V potravinářských...
Přípravek je určen k čištění a ošetření kovových ploch z nerezu, hliníku a eloxalu v interiérech. Bez námahy odstraňuje otisky prstů a ulpívajících nečistot. Vhodné pro...
Účinný nástroj ke kontrole hygieny gastro povrchů. Inovativní řešení pro zjištění biofilmů a kontaminace patogeny, bakteriemi, plísněmi na povrchu během 30 sec. Pro rychlou...
Jak správně čistit a dezinfikovat zmrzlinové stroje? Připravte se na sezónu a použijte profesionální čisticí dezinfekce, které rozpustí tuky a bílkoviny a jsou šetrné k těsnění a plastům stroje.
Základní doporučené produkty pro čištění zmrzlinového stroje jsou Lerasept L 420, Lerasept FP 408, Disoman a ke kontrole správně provedené dezinfekce produkt BioFinder.
Pro leštění nerezu stroje - Vinoxin, Eloxa Prima
Pro mytí použijte pratelné utěrky Chicopee.
Podrobný postup použití doporučených základních produktů najdete v radách:
- Sanitace zmrzlinového stroje - Hilso_2021
- Hygienické zásady A4
- Hilso leták pro zmrzlináře 2021
- Sanitační plán_zmrzlinový stánek_2021