Kuchyně
Mytí a dezinfekce kuchyňských ploch, přístrojů, kávovarů a silné čištění podlah v kuchyních, kde je mnoho mastnoty.
Na grily, digestoře, indukční, sklokeramické, plynové sporáky, trouby, a jiné plochy zamaštěné a znečištěné připáleninami očistíte dokonale a snadno čisticím a odmašťovacím ekologickým prostředkem Xon-forte, je-li plocha jemně teplá (alespoň 30 °C).
Zkontrolovat zda je plocha dobře dezinfikována je možné jednoduše během 30 sekund pomocí spreje Biofinder.
Dezinfikovat a současně stejným přípravkem i čistit kuchyňské plochy, kuchyňské stroje, roboty, zmrzlinové stroje, pulty a vitríny, myčky nádobí a jiné povrchy nejen v kuchyních, jídelnách a restauracích můžete oplachovou dezinfekcí s mycím účinkem Blutoxol nebo bezoplachovou alkoholovou čisticí dezinfekcí RapiDés.
Nerezové plochy lze snadno leštit Vinoxinem, odstraňovat vodní kámen a mastnotu pomocí Vinox-eco.
Umývat nádobí v ruce koncentrovaným mycím prostředkem, který je ekologický - Disoman.