Bezoplachová dezinfekce ploch potravinářství
Jaké použít bezoplachové dezinfekční prostředky do potravinářství?
Ideální dezinfekcí pro potravinářství, kde je nutné plochu rychle dezinfikovat a pokračovat v přípravě pokrmů, je bezoplachová dezinfekce. Lerasept FP 408 je rychlou dezinfekcí na bázi alkoholu, která je určená nejen do potravinářských provozů, ale také do běžných prostor a škol či nemocnic.
RapiDés splňuje normy pro dezinfekci v potravinářství, má veškeré nutné bezpečnostní listy splňující hygienické předpisy, které pro svůj provoz potřebujete. Po nastříkání na plochu je potřeba počkat 30 sekund a hned poté je možné pokračovt v přípravě pokrmu na dané ploše.
Vhodné je používat tuto dezinfekci například na řeznický špalek, kde je složité omývání dřeva, protože vsakuje vodu a případně také dezinfekční roztok. Proto je pro řeznický špalek vhodné použít dezinfekci bezoplachovou - Lerasept FP 408.